En god suppe til kalde høstkvelder - eller når du ønsker en smakfull suppe til hverdags. Denne er enkel og ganske rask å lage, selv i hverdagen. Server gjerne fersk gjærbakst til - eller lag parmesanbaguetter til
1 eple
1 løk
2 ss smør
1 ss karri (eller rød curry, etter om du ønsker sterk smak )
2 bokser hakkede tomater
1 dl vann
3 dl matfløte
2 grønnsakbuljongterninger (ev. kylling)
1 ts sukker
½ dl finhakket persille
Kald ostekrem:
1 beger snøfrisk (naturell)
3 ss lettrømme
Del kyllingen i biter, skrell og del eplet i mindre biter, finhakk løken. Smelt smøret med karri i en kjele, fres kylling, eple og løk i smøret og tilsett vann, tomater, buljongterningene og matfløten. La alt få et oppkok og la det småkoke i 5 - 10 minutter.
Smak til med salt, pepper og sukker. Dryss hakkede krydderurter over rett før servering og ha i noen små biter kyllingkjøtt. Server også eventuelt en kald ostekrem på.
Ostekrem: bland snøfrisk og lettrømme til en jevn krem. Ha litt i tallerkenen, hell over rykende varm suppe og dryss på friske, hakkede urter.
NY PÅLOGGINGSLØSNING PÅ TRINES MATBLOGG
for 15 timer siden
Mmmm... hørtes veldig godt ut!
SvarSlettEr egentlig veldig sulten, så det kunne jeg godt tenkt meg nå :)
Kjempekoselig at du blir med i min give away!!
Hadde vært veldig hyggelig å treffes snart - vi bor jo ikke langt unna hverandre (både hjemme og hytta vår).
Stor klem